Cauliflower Rice Pilaf with Yams
TM6 TM5

Cauliflower Rice Pilaf with Yams

3.9 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz Parmesan cheese, cubed (¾ in.) (optionnel)
  • 1 - 2 oz pistachio nuts, unsalted, shelled, peeled
  • 1 - 2 oz pine nuts
  • 1 - 2 oz slivered almonds
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp ground ginger
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ tsp ground turmeric
  • 24 ½ - 26 ½ oz cauliflower, broken into florets (1 in.)
  • 2 garlic cloves
  • 4 green onions, roots removed and quartered
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 4 sprigs cilantro, leaves only (approx. 0.5 oz), divided
  • 7 oz fresh mushrooms, thinly sliced
  • 1 oz white wine
  • 17 ½ oz water
  • 10 ½ oz yams, cubed (approx. ¾ in.)
  • 2 oz currants
  • 3 oz fresh baby spinach, leaves only, lightly chopped
  • 12 soft dried apricots, thinly sliced (approx. 3 oz)
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1996.7 kJ / 477.2 kcal
Protides
15.4 g
Glucides
72 g
Lipides
19.2 g
Graisses saturées
1.9 g
Fibre
15.3 g
Sodium
424.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106924