Coconut coffee crunch
TM6 TM5 TM31

Coconut coffee crunch

4.4 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 800 g coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)
  • 120 g strong brewed coffee
  • 60 g honey
  • 100 g pecan nuts
  • 120 g gingernut biscuits, cut into halves
  • 50 g shredded coconut
  • 1 - 2 bananas, cut into slices
  • 1 tbsp carob pieces, for garnishing (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1803.7 kJ / 429.3 kcal
Protides
4.9 g
Glucides
32.6 g
Lipides
31.1 g
Graisses saturées
17.9 g
Fibre
4.4 g
Sodium
61.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r107029