Gluten free Mediterranean bread
TM6 TM5 TM31

Gluten free Mediterranean bread

4.9 (27 évaluations )

Ingrédients

  • butter, for greasing
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 110 g basmati rice
  • 110 g long grain brown rice
  • 120 g millet
  • 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
  • 140 g arrowroot flour
  • 2 tsp salt
  • 2 tsp guar gum (see Tips)
  • 2 tsp raw sugar
  • 400 g water
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 30 g grapeseed oil
  • 1 tsp apple cider vinegar
  • 2 eggs
  • 50 g pitted black olives (approx. 15), cut into halves
  • 50 g pitted green olives (approx. 15), cut into halves
  • 50 g sun-dried tomatoes, cut into slices

Infos nut.
par 1 slice
Calories
82.7 kJ / 19.7 kcal
Protides
3.9 g
Glucides
25 g
Lipides
5.5 g
Graisses saturées
0.9 g
Fibre
2.5 g
Sodium
409.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r109489