"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)
TM6

"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)

4.2 (13 évaluations )

Ingrédients

Spinach and mint pesto

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 8 sprigs fresh mint, leaves only
  • 50 g shelled salted pistachio nuts
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp salt

Carrot and zucchini 'spaghetti'

  • 1 - 2 zucchinis, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 1 - 2 carrots, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 500 g water
  • 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
  • Parmesan cheese, shaved, to serve
  • ground black pepper, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
989.3 kJ / 236.5 kcal
Protides
6.5 g
Glucides
14.2 g
Lipides
18.5 g
Graisses saturées
2.7 g
Fibre
6 g
Sodium
221.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r109702