Pudla with Spinach and Paneer
TM6 TM5 TM31

Pudla with Spinach and Paneer

4.2 (58 évaluations )

Ingrédients

Pudla

  • 5 g fresh coriander leaves
  • 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 250 g water
  • 200 g chickpea flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp ground turmeric

Filling

  • 30 g vegetable oil, plus 2 tsp for frying
  • ½ tsp cumin seeds
  • 50 g onions, quartered
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp Kashmiri chilli powder
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 garlic clove
  • 150 g paneer cheese, cut in pieces
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 150 g single cream
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste

Infos nut.
par 1 piece
Calories
987 kJ / 236 kcal
Protides
14.4 g
Glucides
4.9 g
Lipides
17.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r111578