Black tahini and beetroot hommus
TM6 TM5 TM31

Black tahini and beetroot hommus

4.7 (33 évaluations )

Ingrédients

  • 4 raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)
  • 4 garlic cloves, unpeeled
  • 1 tsp cumin seeds
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 4 tbsp olive oil
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 2 tbsp black tahini
  • 50 g lemon juice
  • 1 tbsp balsamic vinegar
  • olive oil, for drizzling
  • 2 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into pieces

Infos nut.
par 555 g
Calories
5917.8 kJ / 1414.4 kcal
Protides
39.9 g
Glucides
141.1 g
Lipides
81.7 g
Graisses saturées
10.3 g
Fibre
38.4 g
Sodium
1737.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r115281