Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
TM6 TM5 TM31

Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise

4.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Chipotle Mayonnaise

  • 250 g grapeseed oil
  • 1 garlic clove
  • 3 tsp chilli paste (chipotle)
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 20 g lime juice (approx. ½ lime)
  • 1 pinch sea salt, to taste

Croquettes

  • 500 g water
  • 5 large eggs
  • 2 corn on the cob (approx. 180 g)
  • 100 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
    ou 100 g vintage Cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g unsalted butter
  • 30 g olive oil, plus extra for frying (approx. 250 - 300 g)
  • 30 g brown onion, cut into pieces
  • 1 fresh jalapeño chilli, deseeded if preferred and cut into halves
    ou 2 - 3 Tbsp pickled jalapeño chillies, drained
  • 90 g plain flour
  • 400 g full cream milk
  • ½ tsp sea salt
  • 300 g breadcrumbs

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1141 kJ / 272 kcal
Protides
4.7 g
Glucides
10.8 g
Lipides
23.5 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r123520