Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
TM6 TM5

Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad

4.5 (4 évaluations )

Ingrédients

Gruyère-stuffed Salmon Patties

  • 80 g white bread, cut in pieces
  • 15 g olive oil
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 350 g floury potatoes, peeled, cubed (1 cm)
  • 50 g water
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 30 g spring onions, cut in pieces
  • 350 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
  • 80 g Gruyère cheese, cut in 8 pieces

Salad

  • 120 g mixed baby leaf salad
  • 100 g cherry tomatoes, halved
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 Tbsp olive oil
  • ½ Tbsp balsamic vinegar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2197 kJ / 525 kcal
Protides
27 g
Glucides
26 g
Lipides
34 g
Fibre
2.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r131938