Chilli paneer
TM6 TM5 TM31

Chilli paneer

4.0 (23 évaluations )

Ingrédients

  • 250 - 300 g paneer, cut into cubes (2 cm) (see Tips)
  • 2 tbsp cornflour (approx. 20 g) (see Tips)
  • 4 tbsp canola oil
  • 1 ½ brown onions (approx. 200 g), cut into halves
  • 2 - 3 fresh green chillies, trimmed and cut into halves (1 cut into thin slices, for garnishing)
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp cumin seeds
  • 1 tsp garam masala (see Tips)
  • 1 tbsp ginger paste (see Tips)
  • 2 tsp garlic paste (see Tips)
  • 1 green capsicum, cut into pieces (2 cm), (approx. 200 g)
  • 1 red capsicum, cut into pieces (2 cm), (approx. 200 g)
  • ¾ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1173.5 kJ / 279.3 kcal
Protides
5.2 g
Glucides
13.4 g
Lipides
22 g
Graisses saturées
2.9 g
Fibre
5.4 g
Sodium
489 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132096