Avial (vegetables in yoghurt)
TM6 TM5 TM31

Avial (vegetables in yoghurt)

4.2 (17 évaluations )

Ingrédients

Vegetables

  • 100 g fresh coconut flesh (see Tips)
  • 3 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
  • ¾ tsp cumin seeds
  • 300 g water
  • 140 g natural yoghurt
  • 2 tsp garam masala (see Tips)
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 2 tsp tamarind paste (see Tips)
  • 1 - 1 ½ tsp salt
  • 100 g potato, cut into batons (1 x 5 cm)
  • 100 g sweet potato, cut into batons (1 x 5 cm)
  • 200 g carrot, cut into batons (1 x 5 cm)
  • 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves

Tempering/Seasoning

  • 1 tbsp coconut oil
  • 5 fresh curry leaves
  • 1 tsp black mustard seeds

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1049.5 kJ / 249.8 kcal
Protides
7.2 g
Glucides
16.3 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
12.6 g
Fibre
9.7 g
Sodium
898.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132114