Steamed white fish with tomato and Indian spices
TM6 TM5 TM31

Steamed white fish with tomato and Indian spices

4.7 (86 évaluations )

Ingrédients

  • 2 tsp olive oil
  • ¾ tsp garlic paste (see Tips)
  • 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
  • 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
  • 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
  • 80 g red onion
  • 2 tsp salt
  • 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
  • 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
  • 40 g coconut cream
  • 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
  • 250 g basmati rice
  • 1000 g water
  • lemon, cut into pieces, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2147.8 kJ / 511.3 kcal
Protides
39.3 g
Glucides
56 g
Lipides
12.9 g
Graisses saturées
5.3 g
Fibre
5.1 g
Sodium
1355 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132131