Creamy blue cheese with shell pasta
TM6 TM5 TM31

Creamy blue cheese with shell pasta

3.2 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 1000 g water
  • 1 - 2 pinches salt
  • 300 g large shell pasta
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 30 g salted butter
  • 30 g dry white wine
  • 30 g plain flour
  • 400 g full cream milk
  • 1 - 2 pinches salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
  • 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
  • 50 g walnuts, cut into pieces, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2799 kJ / 666 kcal
Protides
22.6 g
Glucides
65.6 g
Lipides
34 g
Fibre
5.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r138487