Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
TM6 TM5

Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey

3.7 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g parsnips, peeled, sliced in rounds (1-2 cm)
  • 50 g unsalted butter, diced, plus extra for frying
  • olive oil, for frying
  • 2 egg whites, from large eggs
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • 30 g crème fraîche
  • 30 g milk
  • 2 Tbsp rice flour
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 80 g walnut halves
  • 1 ½ Tbsp honey
  • 100 g Stilton, crumbled

Infos nut.
par 1 piece
Calories
395 kJ / 95 kcal
Protides
2 g
Glucides
3.3 g
Lipides
7.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r146696