Paprika chicken with creamy paprika sauce
TM6 TM5 TM31

Paprika chicken with creamy paprika sauce

4.1 (329 évaluations )

Ingrédients

  • 200 - 300 g basmati rice
  • 1000 g water
  • 200 g fresh green beans, tops and tails removed
  • 150 g pumpkin flesh, cut into thin slices (5 mm)
  • 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), cut into thin slices (5 mm)
  • 1 - 2 carrots (approx. 150 g), cut into thin slices (5 mm)
  • 600 - 700 g skinless chicken breast fillets, cut into slices (2 cm)
  • 1 - 2 pinches herb salt, to taste
  • ½ tsp garlic powder
  • 1 ½ - 2 tsp smoked paprika
  • 1 tbsp ghee
  • 60 g raw cashews
  • 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • salt, for seasoning
  • freshly ground pepper, for seasoning

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1782 kJ / 424.2 kcal
Protides
32.7 g
Glucides
46.6 g
Lipides
10.7 g
Graisses saturées
3.5 g
Fibre
4.2 g
Sodium
400.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150242