Steamed mushroom and egg pots
TM6 TM5 TM31

Steamed mushroom and egg pots

3.8 (13 évaluations )

Ingrédients

  • 1 tbsp ghee, plus extra for greasing
  • 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 50 g eschalots
  • 2 garlic cloves
  • 300 g fresh mixed mushrooms, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 4 eggs
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 500 g water
  • fresh chives, finely chopped for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
809.3 kJ / 192.5 kcal
Protides
12.4 g
Glucides
2.5 g
Lipides
14.8 g
Graisses saturées
7.4 g
Fibre
1.5 g
Sodium
277.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150448