Melanzane parmigiana
TM6 TM5 TM31

Melanzane parmigiana

4.3 (65 évaluations )

Ingrédients

  • 2 eggplants, cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)
  • salt, for sprinkling
  • 20 g olive oil, plus extra for greasing
  • 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)
  • 40 g pine nuts
  • 40 g bread of choice, torn into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 8 fresh sage leaves
  • 800 g canned whole tomatoes
  • 20 - 25 fresh basil leaves, plus extra to serve
  • 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (approx. 5 mm)
  • mixed leaf salad, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1033.2 kJ / 245.8 kcal
Protides
10.4 g
Glucides
11.5 g
Lipides
16.2 g
Graisses saturées
4.8 g
Fibre
6.6 g
Sodium
1028.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150464