White bean dip with chimichurri
TM6 TM5 TM31

White bean dip with chimichurri

4.6 (21 évaluations )

Ingrédients

Chimichurri

  • 60 g red wine vinegar
  • 160 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 180 g red onion, cut into quarters
  • 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
  • 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
  • 2 tbsp fresh oregano

White bean dip

  • 1 garlic clove
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
  • 1 ½ tbsp lemon juice
  • 1 tbsp tahini
  • 1 - 2 tsp salt, to taste
  • paprika, to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
193.8 kJ / 46.1 kcal
Protides
1.8 g
Glucides
3.1 g
Lipides
2.5 g
Graisses saturées
0.4 g
Fibre
1.8 g
Sodium
321.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150507