Beetroot Soup with Herb Dumplings
TM5 TM6

Beetroot Soup with Herb Dumplings

4.2 (33 évaluations )

Ingrédients

Herb Dumplings

  • 10 - 15 g mixed fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
  • 200 g milk
  • 60 g butter, plus extra for greasing
  • ¾ tsp salt
  • ¼ tsp ground nutmeg (optionnel)
  • 150 g semolina
  • 1 egg

Beetroot Soup

  • 500 g raw beetroots, peeled, cut in pieces
    ou 500 g cooked beetroots, cut in pieces
  • 700 g water
  • 150 g white wine
  • 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • 25 g plain flour
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g double cream
  • 1 Tbsp white wine vinegar (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1386 kJ / 331 kcal
Protides
7 g
Glucides
30 g
Lipides
17 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150889