Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
TM5

Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce

3.8 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 140 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g smoked cheese (e.g. smoked mozzarella, smoked Edam), cut in pieces (4-5 cm)

Filling

  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 300 g artichoke hearts
    ou 300 g tinned artichoke hearts, drained
  • 100 g white wine
  • 100 g ricotta cheese
  • 2 eggs
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 16 cannelloni (large, dried, cylindrical egg pasta) (approx. 180 g)

Tomato Sauce

  • 40 g celery stalk, cut in pieces
  • 30 g onion, halved
  • 40 g carrot, cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 400 g tinned tomatoes
    ou 400 g ripe tomatoes, cut in pieces (3-4 cm)
  • 200 g water
  • 1 pinch sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2997 kJ / 715 kcal
Protides
39 g
Glucides
40 g
Lipides
39 g
Fibre
12.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150894