Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
TM5 TM6

Black-eyed Bean Stew with Baby Squid

4.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 120 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 500 g ripe tomatoes, cut in pieces
    ou 500 g tinned chopped tomatoes
  • 15 g tomato purée
  • 100 g mixed vegetables (e.g. carrots, leeks, celery), sliced (1 cm)
  • 1 Tbsp sweet paprika
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 350 g black-eyed beans, dried, soaked for at least 4 hours
    ou 350 g dried green lentils, rinsed and drained
  • 350 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 270 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery), sliced (1 cm)
  • 1000 g whole baby squid, cleaned, fresh or defrosted
    ou 1000 g raw squid rings, fresh or defrosted
  • salt, plus extra for squid
  • ground black pepper, plus extra for squid
  • extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (optionnel)
  • fresh coriander, chopped (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1339 kJ / 320 kcal
Protides
32 g
Glucides
22 g
Lipides
9 g
Fibre
11.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150914