Cauliflower Cheese
TM6 TM5 TM31

Cauliflower Cheese

4.7 (246 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 500 g water
  • 1 cauliflower (approx. 1000 g), cut in florets
  • 50 g plain flour
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 500 g milk
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1273 kJ / 305 kcal
Protides
17 g
Glucides
14 g
Lipides
20 g
Fibre
5.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151844