Parsnip and bean mash
TM6 TM5 TM31

Parsnip and bean mash

4.7 (40 évaluations )

Ingrédients

  • 550 g parsnip, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 100 g milk
  • 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 20 g olive oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
793 kJ / 188.8 kcal
Protides
7 g
Glucides
22 g
Lipides
6 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
8.6 g
Sodium
228.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r152325