Chicken and capsicum souvlaki with rice
TM5 TM6

Chicken and capsicum souvlaki with rice

3.6 (22 évaluations )

Ingrédients

Marinade

  • 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 2 garlic cloves
  • 100 g soy sauce
  • 50 g honey
  • 1 - 2 tsp toasted sesame oil to taste
  • 25 g barbecue sauce
  • 1 pinch ground black pepper

Chicken and rice

  • 800 g skinless chicken breast fillets, cut into cubes (2-3 cm)
  • 400 g mixed capsicums (eg red, yellow, green) deseeded and cut into pieces (2-3cm)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
  • ½ tsp salt
  • 300 g long grain white rice
  • 1000 g water
  • 2 tbsp cornflour (starch)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1708 kJ / 408 kcal
Protides
38 g
Glucides
55 g
Lipides
3 g
Fibre
3.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156328