Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
TM6 TM5

Cranberry-Pecan Brussels Sprouts

4.7 (36 évaluations )

Ingrédients

  • 18 oz water
  • 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 2 oz pecans, chopped
  • 1 oz brown sugar
  • 1 oz balsamic vinegar
  • 1 oz dried cranberries
  • ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ½ tsp dried chili flakes, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 pinch fine sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1344.1 kJ / 321.2 kcal
Protides
5.8 g
Glucides
30.8 g
Lipides
22.2 g
Graisses saturées
8.3 g
Fibre
6.9 g
Sodium
77.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156922