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Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 oz stew meat, beef, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper
- 32 oz russet potatoes, peeled, cubed (approx. ½ in.)
- 12 oz whole milk
- 1 oz salted butter
- 5 oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 md. onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 3 oz carrots, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
- 3 oz celery, cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
- 3 oz parsnips, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tbsp tomato paste
- 1 heaping tsp beef stock paste
- 12 oz water
- 4 oz green peas (fresh or frozen), plus 12 extra peas to make ghost eyes
- 4 oz yellow corn (fresh or frozen)
- 4 oz fresh white button mushrooms, sliced or diced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2222 kJ / 531 kcal
- Protides
- 41 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 7.7 g
- Fibre
- 36 g
- Sodium
- 1082.5 mg
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