Root Vegetable Soufflé
TM6 TM5

Root Vegetable Soufflé

4.3 (7 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz unsalted butter, room temperature, plus extra to grease bowl
  • 1 oz sugar
  • 8 oz carrots, sliced (1 in.)
  • 8 oz parsnips, in pieces (1 in.)
  • 16 oz carrot juice (100% juice)
  • 6 oz whole milk
  • 4 oz all-purpose flour
  • 3 egg yolks, from large eggs
  • 2 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp fresh thyme leaves
  • ¼ tsp ground allspice
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 egg whites, from large eggs

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1180.2 kJ / 282.1 kcal
Protides
8 g
Glucides
38.6 g
Lipides
11.1 g
Graisses saturées
6 g
Fibre
4.1 g
Sodium
232.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r165816