Buckwheat and Butternut Squash Risotto
TM6 TM5

Buckwheat and Butternut Squash Risotto

3.9 (39 évaluations )

Ingrédients

  • 3 oz red onion, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 25 oz vegetable stock
  • 6 oz buckwheat groats
  • 2 oz short grain rice
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 12 oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
    ou 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)
  • 1 oz mascarpone cheese
  • 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1414.4 kJ / 338.1 kcal
Protides
8.4 g
Glucides
55.5 g
Lipides
11.1 g
Graisses saturées
2.8 g
Fibre
6.6 g
Sodium
350.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r167819