Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
TM6 TM5

Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce

3.9 (22 évaluations )

Ingrédients

Sauce

  • 30 conchiglie pasta (lg. shells)
  • 3 oz yellow onions, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 tsp olive oil
  • 12 oz cauliflower florets (approx. ½ med. head)
  • 11 oz water
  • 1 ½ tsp vegetable stock paste
  • 5 oz coconut cream
  • 1 tbsp nutritional yeast
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp white pepper

Filling

  • 5 oz yellow onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 16 oz sweet potatoes, cut into pieces (1 in.)
  • 4 oz water
  • 1 tbsp vegetable stock paste
  • 11 oz ricotta cheese
  • 4 oz baby spinach
  • 1 tbsp fresh thyme leaves

Infos nut.
par 1 piece
Calories
393 kJ / 94 kcal
Protides
3 g
Glucides
15 g
Lipides
3 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r170719