Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- unsalted butter, to grease
- 16 oz kabocha squash, cut into pieces (1 in.) (approx. 1 med. squash)
- 6 oz red bell pepper, cut into strips (approx. 1 lg. pepper)
- 16 oz cauliflower, cut into slices (1 in.) (approx. 1 med. cauliflower)
- 2 oz olive oil
- ¾ tsp salt
- 2 oz Parmesan cheese, cubed (approx. 1 in.)
Tomato Sauce & Squash Mash
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 can crushed tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
1
tbsp fresh oregano, leaves only (approx. 5 stalks)
ou 2 tsp dried oregano - 2 oz unsalted butter
Béchamel Sauce
- 18 oz whole milk
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz all-purpose flour
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ½ tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 5 oz ricotta cheese
Lasagna Assembly
- 13 sheets dried lasagna noodles (4 in. x 8 in. sheets)
- 10 oz zucchini, cut into ribbons (approx. 1 lg. zucchini)
- 6 oz carrot, cut into ribbons (approx. 2 lg. carrots)
- 12 oz portobello mushrooms, cut into slices ( ⅛ in.) (approx. 4 lg. mushrooms)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2992 kJ / 715 kcal
- Protides
- 21 g
- Glucides
- 75 g
- Lipides
- 40 g
- Fibre
- 8 g
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