Porre- og kartoffelsuppe
TM5 TM31 TM6

Porre- og kartoffelsuppe

4.3 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 450 g porrer (kun den hvide del), skåret i mindre stykker
  • 1 tsk salt, plus ekstra efter smag
  • 30 g ekstra jomfruolivenolie
  • 30 g smør
  • 250 g kartofler, skåret i skiver (0,5 cm)
  • 1 knivspids hvid peber, stødt
  • 700 g vand
  • 1 knivspids muskatnød, stødt
  • 100 g mælk
  • purløg, frisk, hakket (til pynt)
    ou bredbladet persille, frisk, hakket (til pynt)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
613 kJ / 146 kcal
Protides
3 g
Glucides
10 g
Lipides
10 g
Fibre
1.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r175453