Appareils et accessoires
Kikærtesuppe med spinat
Prép. 15min
Total 40min
8 portioner
Ingrédients
-
spinatblade, friske hakket groft efter smag300 g
-
tørrede kikærter100 g
-
vand800 g
-
salt1 tsk
-
løg skåret i mindre stykker (3 cm)200 g
-
olivenolie30 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker (3 cm)250 g
-
fed hvidløg3
-
majroer (optionnel) skåret i mindre stykker (3 cm)100 g
-
sort peber, stødt1 knivspids
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
408 kJ /
98 kcal
Lipides
5 g
Fibre
3.9 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kogebog
146 Recettes
International
International
Min Kogebog
174 Recettes
International
International