Havtaske- og rejesuppe
TM5 TM31 TM6

Havtaske- og rejesuppe

1.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 450 - 500 g havtaske, hel, helst med ben (se tip)
  • 500 g rejer, hele, upillede (se tip)
  • 800 g vand
  • 70 g gulerødder, skåret i mindre stykker
  • 60 g porre (kun den hvide del), skåret i mindre stykker
  • 3 fed hvidløg
  • 50 g ekstra jomfruolivenolie
  • 50 g cognac
  • 200 g hakkede tomater fra dåse
  • 1 spsk ris, hvide
  • 1 knivspids safran
  • 1 terning fiskeboullion (til 0,5 l) (se tip)
    ou 1 tsk salt
  • 8 dråber chilisauce, rød (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
791 kJ / 189 kcal
Protides
18 g
Glucides
5 g
Lipides
10 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r208161