Appareils et accessoires
Havtaske- og rejesuppe
Prép. 30min
Total 1h
6 portioner
Ingrédients
-
havtaske, hel helst med ben (se tip)450 - 500 g
-
rejer, hele, upillede (se tip)500 g
-
vand800 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker70 g
-
porre (kun den hvide del), skåret i mindre stykker60 g
-
fed hvidløg3
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
cognac50 g
-
hakkede tomater fra dåse200 g
-
ris, hvide1 spsk
-
safran1 knivspids
-
1 tsk salt, (se tip)fiskebouillon, terning (til 0,5 l) (se tip)1
-
chilisauce, rød (optionnel)8 dråber
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
18 g
Calories
791 kJ /
189 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kogebog
174 Recettes
International
International