Dampede thailandske fiskekager
TM5 TM31 TM6

Dampede thailandske fiskekager

2.0 (3 évaluations )

Ingrédients

  • olie, til smøring
  • 2 - 4 kaffir limeblade, friske (se tip), uden stilk
  • 100 g grønne bønner, friske, trimmede
  • 2 forårsløg (ca. 40 g), skåret i mindre stykker
    ou 2 skalotteløg (ca. 40 g), skåret i mindre stykker
  • 600 g hvid fisk, fileter (fx torsk, snapper, aborre), skåret i mindre stykker (3-4 cm)
  • 30 - 50 g rød karrypasta
  • 60 g kokosmælk
    ou 30 g kokosmælkepulver, opløst i 30 g varmt vand
  • 1 æggehvide
  • ½ - 1 tsk salt
  • 1000 g vand
  • 1 rød chili, frisk i tynde skiver, til pynt

Infos nut.
par 3 stykker
Calories
840 kJ / 202 kcal
Protides
22 g
Glucides
4 g
Lipides
11 g
Fibre
1.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r208187