Indisk grøntsagsret i karry
TM31 TM5

Indisk grøntsagsret i karry

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • ½ tsk korianderfrø
  • ½ tsk spidskommenfrø
  • ½ tsk kardemommefrø
  • ½ tsk sennepsfrø
  • 100 g løg, skåret i halve
  • 2 fed hvidløg
  • 15 g ingefær, skåret i tynde skiver
  • 1 rød chili, frisk, lille, uden kerner, skåret i mindre stykker
  • 20 g olivenolie
  • 1 tsk gurkemeje, stødt
  • 400 g kokosmælk
  • 100 g vand
  • 1 tsk med top grøntsagsfond, hjemmelavet
    ou 1 terning grøntsagsbouillon (til 0,5 l)
  • 2 tsk salt
  • 600 g kartofler, melede, skrællede, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
  • 150 g gulerødder, skåret i skiver (1 cm)
  • 150 g blomkål, delt i buketter
  • 150 g courgetter, skåret i skiver (1 cm)
  • 100 g frosne grønne ærter
  • 2 kviste koriander, frisk, kun blade

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1642 kJ / 395 kcal
Protides
9 g
Glucides
36 g
Lipides
23 g
Fibre
6.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r208189