Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
TM6 TM5

Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad

4.2 (24 évaluations )

Ingrédients

Orange Balsamic Vinaigrette

  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 oz shallots, quartered
  • ½ oz orange peel, thin peel only, no pith
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 oz freshly squeezed orange juice
  • ½ oz balsamic vinegar
  • ½ oz honey

Quinoa Salad

  • 35 oz water
  • 7 oz quinoa
  • 16 oz baby beets, small red and yellow, peeled, cut into wedges (½ in.)
  • 6 oz feta cheese, crumbled
  • 4 oz chopped pistachios, unsalted
  • orange segments, to garnish
  • cilantro leaves, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2105 kJ / 503 kcal
Protides
14 g
Glucides
40 g
Lipides
33 g
Fibre
7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r219904