Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
TM5 TM6

Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad

4.4 (74 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g cooked chickpeas, rinsed (drained weight)
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 tsp smoked paprika
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 ½ Tbsp olive oil, plus 10 g
  • 200 g cavolo nero, stalks removed, cut in pieces (10 cm)
  • 1 garlic clove
  • 80 g sun-dried tomatoes
  • 20 g lemon juice
  • 20 g red wine vinegar
  • 10 g fresh coriander, leaves only
  • 10 g fresh mint, leaves only
  • 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp chilli sauce

Infos nut.
par 1 portion
Calories
785 kJ / 187 kcal
Protides
6.8 g
Glucides
20.5 g
Lipides
5.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r222068