Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
TM6 TM5

Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo

3.5 (6 évaluations )

Ingrédients

  • ½ orange, thin peelings of skin and juice
  • ½ lemon, thin peelings of skin and juice
  • 55 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 3 sprigs thyme, leaves only
  • 500 g rabbit meat, cut in pieces (3-4 cm)
  • 2 shallots, halved
  • 100 g white wine, dry
  • 50 g water
  • 70 g pitted black olives
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1400 kJ / 336 kcal
Protides
28.3 g
Glucides
3 g
Lipides
22.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r247288