Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
TM6 TM5

Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola

4.4 (36 évaluations )

Ingrédients

Roasted Cauliflower

  • 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 Tbsp olive oil
  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g blanched hazelnuts
  • 1200 g water, for cooking pasta
  • 300 g dried pasta, orecchiette shape

Brown Butter Sauce

  • 150 g unsalted butter, diced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 150 g double cream
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 pinch ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2711 kJ / 652 kcal
Protides
16.7 g
Glucides
41 g
Lipides
46 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r247599