Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
TM6 TM5

Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia

3.8 (4 évaluations )

Ingrédients

Gnudi

  • 1000 g ricotta cheese
  • 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
  • fine semolina, for dusting

Sage Butter

  • 150 g unsalted butter, diced
  • 20 fresh sage leaves
  • ½ lemon, finely grated zest only
  • 50 g toasted pine nuts
  • water, for cooking gnudi
  • 1 tsp fine sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
4477 kJ / 1077 kcal
Protides
66 g
Glucides
21.4 g
Lipides
80 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r247603