Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
TM5 TM6

Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

3.4 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g mixed fresh herbs, leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
  • 500 g water
  • 900 g Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 110 g shallots, halved
  • 220 g pancetta, diced (approx. 5 mm)
    ou 220 g smoked bacon, diced (approx. 5 mm)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 200 g cooked chestnuts, peeled
  • 60 g sweet Marsala wine
  • 1 Tbsp maple syrup
  • ½ tsp fine sea salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1674 kJ / 400 kcal
Protides
20 g
Glucides
35 g
Lipides
21 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r252618