Smoked trout pâté
TM6 TM5 TM31

Smoked trout pâté

4.9 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g hot smoked trout (see Tips)
  • 120 g water
  • 1 tsp gelatine powder
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 60 g mayonnaise (see Tips)
  • 2 tsp lemon juice
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 120 g cream cheese
  • 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
  • 120 g pouring (whipping) cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1756.6 kJ / 418.3 kcal
Protides
17.7 g
Glucides
1.8 g
Lipides
38.4 g
Graisses saturées
16.9 g
Fibre
0.3 g
Sodium
316.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256146