Flaky salmon pie with herb dressing
TM6 TM5

Flaky salmon pie with herb dressing

4.5 (35 évaluations )

Ingrédients

Salmon filling

  • 1 eschalot
  • 1 fresh long red chilli, trimmed
  • 1 tbsp pickled capers, drained
  • 200 g Greek-style natural yoghurt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 eggs
  • 300 - 400 g hot smoked salmon, flaked into bite-size pieces
  • olive oil spray (see Tip)
  • 8 sheets filo pastry
  • 3 tbsp panko breadcrumbs
  • 2 tsp sesame seeds

Herb dressing

  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 5 sprigs fresh basil, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 2 pinches salt
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 20 g lemon juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1837.7 kJ / 437.6 kcal
Protides
24.7 g
Glucides
19 g
Lipides
28.3 g
Graisses saturées
4.7 g
Fibre
5.5 g
Sodium
867.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256215