Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
TM6 TM5

Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta

4.2 (19 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • ½ lemon, thin peelings of skin only
  • 500 g fresh spinach leaves
  • 40 g plain flour
  • 200 g semolina, plus extra for dusting
  • 250 g ricotta cheese
  • 1 large egg
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste, plus extra for cooking
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 2 pinches dried chilli flakes
  • water, for cooking

To Serve

  • 1 Tbsp olive oil, for frying
  • 100 g salted butter, diced, for frying
  • 10 - 12 fresh sage leaves, for frying
  • fine sea salt, to taste
  • dried chilli flakes, for serving (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
368 kJ / 88 kcal
Protides
4.4 g
Glucides
5.1 g
Lipides
5.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r261969