Smoked Haddock and Cauliflower Bake
TM5 TM6

Smoked Haddock and Cauliflower Bake

4.7 (72 évaluations )

Ingrédients

Vegetables

  • 1000 g water
  • 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 1 cauliflower, medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Béchamel

  • 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 40 g plain flour
  • 1 Tbsp wholegrain mustard (optionnel)
  • ¼ fine sea salt, or to taste
  • ¼ ground black pepper, or to taste
  • 550 g milk
  • 500 g smoked haddock, skinless, cut in pieces (3-4 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1329 kJ / 316 kcal
Protides
26.2 g
Glucides
27.3 g
Lipides
10.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r294692