Tuna Pasta Bake
TM6 TM5

Tuna Pasta Bake

4.7 (511 évaluations )

Ingrédients

  • 2 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 350 g dried pasta (e.g. penne, fusilli)
  • 100 g bread, torn in pieces
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g mozzarella cheese, drained, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 110 g onions, quartered
  • 30 g olive oil, plus 1 Tbsp for pasta
  • 500 g passata
  • 240 g tinned tuna in oil, drained (2 x 160 g tins)
  • 200 g single cream
  • 100 g water, plus extra for boiling
  • 1 Tbsp dried oregano
  • 1 Tbsp tomato purée
  • 1 pinch dried chilli flakes (optional)
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2746.2 kJ / 656.4 kcal
Protides
33.5 g
Glucides
64.1 g
Lipides
29.7 g
Graisses saturées
11.9 g
Fibre
4.9 g
Sodium
1358.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r300143