Tofu Ramen Bowl
TM6 TM5

Tofu Ramen Bowl

4.5 (86 évaluations )

Ingrédients

  • 6 scallions, white parts, halved, green parts, thinly sliced, to garnish (see Tip)
  • 1 oz ginger, peeled, in pieces
  • 1 oz sesame oil, plus extra to brush
  • 6 oz fresh cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
  • 1 oz soy sauce, plus extra to brush
  • 48 oz vegetable broth
  • 16 oz tofu, firm, sliced in planks (½ in.)
  • 4 whole eggs
  • 2 packages dried ramen noodles
  • 3 oz carrots peeled, julienned
  • sesame seeds, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2192 kJ / 524 kcal
Protides
30 g
Glucides
41 g
Lipides
29 g
Graisses saturées
7 g
Fibre
164 g
Sodium
6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r307858