Celeriac parmigiana
TM6 TM5

Celeriac parmigiana

4.5 (8 évaluations )

Ingrédients

Coating

  • 20 g flaxmeal (see Tips)
  • 100 g filtered water
  • 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp dried thyme
  • 1 tsp dried sage
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Celeriac cutlets

  • 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
  • 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 2 sprigs fresh sage, leaves only
  • 800 g canned chopped tomatoes
  • 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
  • 160 g vegan cheese (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1496.4 kJ / 356.3 kcal
Protides
11.3 g
Glucides
32 g
Lipides
16.2 g
Fibre
17.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r341232