Butternut mac and cheese
TM6 TM5

Butternut mac and cheese

3.4 (121 évaluations )

Ingrédients

Macadamia crumb

  • 2 slices bread of choice
  • 1 tbsp macadamia nuts
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only

Creamy butternut sauce and pasta

  • 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)
  • 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp stock paste (see Tips)
  • 700 g filtered water
  • 2 tbsp nutritional yeast (see Tips)
  • 1 tbsp lemon juice
  • 250 g dried macaroni pasta (egg free)
  • 150 g broccoli, cut into florets (approx. 2 cm)
  • 150 g frozen corn kernels
  • 150 g frozen peas
  • vegan Parmesan cheese, to serve (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1794.2 kJ / 427.2 kcal
Protides
20.3 g
Glucides
61.6 g
Lipides
7.9 g
Fibre
16 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r341378