Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
TM6 TM5

Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)

4.3 (56 évaluations )

Ingrédients

  • 12 bird's eye chillies (cili padi), deseeded
  • 4 garlic cloves
  • 50 g shallots
  • 30 g fresh turmeric
  • 2 stalks fresh lemongrass, white part only
  • 200 g fresh coconut milk
  • 200 g water
  • 1 tsp salt
  • 800 g chicken, with skin and bones, cut in pieces (5 cm)
  • 1 dried tamarind piece (asam keping)
  • 300 g baby potatoes, cut in quarters
    ou 300 g Russet potatoes, cut in chunks (3 cm)
  • 50 g fresh basil leaves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2119 kJ / 507 kcal
Protides
48 g
Glucides
41 g
Lipides
18 g
Graisses saturées
12 g
Fibre
7 g
Sodium
763 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r342017