Smoked Trout Dip
TM6 TM5

Smoked Trout Dip

4.6 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 1 lime, thin peel only, no pith, plus 2 tbsp lime juice
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra to garnish
  • ¼ jalapeño pepper (optionnel)
  • 5 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 1 avocado, quartered
  • 10 oz cream cheese, room temperature, cut into pieces
  • 10 oz sour cream
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • 10 oz smoked trout, bones removed, cut into pieces
  • cucumbers, sliced, to serve
  • baby carrots, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
975 kJ / 233 kcal
Protides
10 g
Glucides
4 g
Lipides
20 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r343846